✿ The Owner 。◕‿◕。

hey assalamualaikum...:)
nothing special about me...juz an ordinary person who needs a lot of improvement..so actually aq cam xtawu nak story ape je pasal aq kat sini xP hak3~ xpe laa..disebabkan korang da penat2 click button "The Owner" nieh so aq coretkan laa ckit pasal aq..*bajeyt* 


seperti tertera diatas..ye ye aq tawu..nama aq sngat2 unik en? hak3 ceehh~ 
aq pun sbnarnye pernah je musykil dgn name aq sndiri sambil menyebutnye bnyak kali..ade laa 2,3 kali gak aq pandang I/C aq tyme tuh..seolah2 xcaye lak en tuh name aq..*ngokngek* bile tngok eh btol laa name aq zatusy syamam..xD even pelik,aq sngat bangga dgn name aq nieh..walaupun da bnyak kali gak laa org salah sebut,salah eja..penat aq ulang ==" aig0o~ so sila lah berbangga dgn name korang keyh ;)


me n nurul,my dearest 'ngokngek' ^^~


sedikit sebanyak pasal aq..aq nie anak ke-3 from 5..smue gurls..xde askar,serikandi je semua bak kata arwah baba aq :) aq adalah hak sementara En.Mohammad Nazri Omar & Pn.Yusnidah Mahat..hak asasi Allah swt dan pengikut tegar Rasulullah saw...tunang & bakal isteri kepada si dia bernama eh eh eh...-siaran tergendala-

well aq merupakan exstudent of ::

1) Tadika PASTI kuang (kalau xsilap arr)
2) SK Kuang [2000-2001]
3) SK Seri Kundang & SRA An-Nur [2002-2005]
4) SMK Seri Kundang [2006]
5) SMK Bukit Gading [2006-2008]
6) SMK Putrajaya Presint 9(1) [2009]
7) Maahad Hamidiah Kajang [2009]
8) Kolej Islam Sultan Alam Shah (KISAS) [2009-2010]
9) UiTM Puncak Alam - PI080C5 Asasi Sains [2011-March 2012]
10) UMK Kampus Jeli - SBH 1B [NOW]

so kalau2 korang pernah jdi schoolmate aq or dormmate aq tegur2 laa aq :)
to be honest,aq nie pendiam sikit n susah nak tegur org yg baru kenal or dah lame heck xjumpe..kdg2 dikatakan sombong but ade je yg perasan mmg perangai aq mcm tuh..aq kdg2 smpai tahap mngelak gler2 ah from that person..xD hak3~ but kalau dgn makcik2 or pakcik2 aq sngat laa peramah n bnyak mulut..maybe sbb rase respect n mereka lbey tua kowt so kurang laa perasaan "malu" tuh..ok laa xde ape nak story mory dah kat sni kowt..cam bosan je en life aq nieh :P *agak laa* fine fine! >.< 

chill!! kbye :P


thanks a lot sbb luangkan masa baca bnde merepek neyh :) take care n have a nice day!
-sekian-



❤ Self motivation is the key to success. Be your own cheerleader! ❤