Saturday, 28 December 2013

Even if... Its still NOT fair!

bismillah~
salam alaik^^~ hye everyone.. lame nye aii x mencoret2 kat sini u'0llz~ ahaha!! well tomorrow 29/12/2013 my first paper for final will be Thai Language.. ekeke~ please doakan hamba Allah yg sorg nie mampu buat yg terbaek.. dipermudahkan nak jawab, dikuatkan daya ingatan, diberi cahaya semangat nak belajar lagi kuat... amiinn~~

huurrmm.. actually mmg xde mase pon nak update2 bnde nieh tapi.... I got my own reason why I want to jugak3..~  first, maybe because tomorrow my final nak mule da so rase mcm xsedap hati kalau xluahkan.. even org yg nak disampaikan tu mungkin xperasan nak baca or xtawu pon aq ade post kat sini or mungkin x akan baca langsung.. *sigh ==" but at least aq cakap.. huhuhuu

aq sebenarnye duduk di tengah2 due pihak yg aq cukup hargai kehadirannya dalam hidup nih n xnak sikit pon luke kan hati mereka.. so after (quite) berfikir panjang, bile ade satu pihak mintak aq tipu satu ag pihak atas dasar konon2 nye untuk kebaekan then aq pon setuju.. tapi aq sendiri x expect reaksi pihak yg satu ag tuh akan buat aq sngat2 terperanjat... membuatkan aq rase mcm semua ni x fair langsung.. huhuhuu

aq bukan nak gaduh ke nak saket hati ke nak emo ke nak makan hati ke whatsoever dengan sape2.. tapi nampak sngat selame nie die mmg btol2 ingat aq sbnarnye punca smue nieh.. serious xmarah :) cume rase sedih n xadil.. rupe2 nye slame nie die mmg ingat aq org nye n keep on assume me as that person.. please laa faham.. xsemestinye cara tulis same and ape2 je laa yg same membuatkan 2org yg berbeza tu same.. even though diorg kembar sekali pon dorg pon ade perbezaan babe~ =="

ouh lupe.. aq nak mintak maaf kat pihak yg meminta tolong tuh sbb aq burst out jugak bnde nieh even aq da janji xkan bocorkan.. rase mcm betraying tapi aq sendiri seolah2 teraniaya sbb pihak yg satu ag tuh btol2 percaye plak tu without doubt... HAHA *dissappointed aq ingat after da jadi smue nie aq akan buat2 bdoh je anggap smue xpernah jadi.. n biar je laa pihak yg 2nd tu ingat aq laa sbnarnye pihak yg 1st tuh smpai bile2...at least bnde bernoktah tpi makin hari makin teringat2 plak.. makin rase x puas hati sbb die ingat aq!! die mmg rase n yakin n seratus peratus kuat mengatakan tu aq.. LOL serious rase mcm frustrated.. aq faham die baek gler kowt boleh terima "aq" yg "tuh" n xde smpan ape2 dendam or anything langsung...salute habes~ xde kowt org yg sebaek die dalam dunia nie.. sbb ade org yg mcm die laa someone x takut nak mengaku salah mcm aq dlu2 mase awal2 tuh, xrase di "isolated" even da buat salah yg teruk..rase diterima n ade ruang nak berubah.. aq sngat2 bersyukur kowt kenal die..but still... its not fair langsung... huhuhu

n aq xbley ckap ape2 langsung n just kene "iye" kan je smue tuh.. reply ape yg pihak satu ag nak.. sbb kesian kat pihak satu ag.. kene tahan maki kene tahan sarcasm die n kene tadah telinge dgn smue bnde yg sepatutye xde kaitan dengan aq.. huhu x adil T^T wuwuwuu~ terase bodoh plak aq nieh..seriously pas nie aq mmg xnak give a damn dah dekat pihak yg meminta tlong tuh.. n disebabkan smue nie jadi.. aq smpai da xnak involve da langsung..smpai bile2.. n aq rase jalan terbaik bgi aq is angkat white flag n let them alone... due2 aq xkacau da xsibuk2 da.. pandai2 laa mereka.. huhuhuu nak benci aq ke nak ape ke buat laa.. benci laa.. xpe asalkan aq xnak bnde nie stay mcm nie.. tolong lepaskan aq drpda smue perasaan xsedap nieh~~

CINTA.. cinta tu ape sebenarnye.. aq pon xfaham mcm mne due2 pihak nie mentakrifkan cinta dalam hidup dorg.. pas jadi smue nieh.. pihak 1st ckap kat aq die terase mcm smue tuh tipu.. sbb die ckap kalau btol phak kedua tu syg n cinta die, die akan terima mcm mne pon org yg die cinta seadanya.. tapi selame nieh rupe2 nye die ingat yg pihak 1st tuh aq n just maen2 play along sbb nak bgi chances kat aq untuk come clean... voilllaa!!~ ceiihh die (pihak 1st) ingat nie ape nak testing love feeling ke ape..da kalau die terima pastu ape?? oh gosh these are soooo stupid.. how ignorant.. kalau aq pon aq xley terima smue tuh.. seriously said..  hahaha aq pon naek pening nak faham.. dah tuh slame nie dorg buat ape bercintan cintun? just an acting? an acting yg nak membuktikan aq yg tersabit? how cruel~ huhuhu aq x ade port langsung dlam kisah cinta mereka sebenarnye.. kenape aq plak.. kenape??!!! >< wuwuuwu

dah laa weyhh.. aq pon xnak dah sebut2 langsung pasal nieh.. ni laa last aq ckap.. pas nie xnak langsung da ingat n sebut.. to pihak 1st : bye2 adios amigos!.. jgn cari aq dah... jgn jgn jgn berani2 contact aq dah.. tolong laa jgn da libatkan aq.. serik abess~~ xpayah da cari aq.. kau nak buat ape nak mcm mne pon aq xnak amik tawu.. ckup laa smpai sni.. tu la last thing aq boleh buat untuk kau... to pihak 2nd : I'm sincerely love you as a soulmate all this while.. soulmate kowt.. but...but you.. you never even put your trust into me.. how amusing :) huhuhu I think I cant give that kind of love anymore.. somehow it kills me inside.. rase mcm disheartened.. xbley tido dgn tenang kowt.. thats why I take my leave.. yeah I know I dont deserve even bit of your trust at all.. I'm not a good person.. I admit it :) huhuhu if you read this, just so you know everything I told you malam tuh smue lies.. die bukan my cousin pon sbnarnye.. someone yg kte kenal on9 mcm kte knal awak jgak :) I wanna leave that kind of life and start anew.. so please let me go and let me forget... maafkan kte sbb slame nie menyibuk in your life.. huhuhu tolong jage "f".. kte syg korg^^ let us just be someone that we both USED to know towards each other.. farewell~

simply LET GO and FORGET :)
with love <3 ,


❤ Self motivation is the key to success. Be your own cheerleader! ❤

No comments:

Post a Comment