Tuesday, 1 January 2013

FINAL meyh~ =0=


yuh0oo!! hey hey :D
assalamualaikum korang2 semua...
well I'm back but just for awhile.. actually not that so awhile but it just awhile.. =0= ok whatever!~ LOL so untuk pengetahuan korang, aq beberapa hari nieh menjalani hari2 aq di utara malaysia *ok mcm perlu* dengan hajat sebenarnye nak release tension laa konon nye kan..haha ceeiitt padahal xde laa stress mane pun dok umk tuh.. entah laa, rase suffocate sngat lately kat umk.. maybe sbb the pressure n tension yg appear in the environment there due to "final EXAM is nearrrrr babe"!!! hahaha

so aq balek 24 dis smpai 1jan :D today dah nk balek umk.. wuuuu~ terase awal sangat la plak.. menyesal gler ajak ciknekk balek awal2..konon2 kalau balek awal study laa kat umk tuh HAHA dah tuh syamam, hg sebenarnye nak study bile nye ag? dok sini (kulim+changloon) maen gler2 heck, dgn movie nye, hibernate(tidoq) nye lagi.. aammeemang study sngat kan dok sini.. satu buku pon aq xsentuh lngsung, buat penat je angkut bawak balek.. xpe xpe, budak genius die mmg cm tuh, xmaen laa sentuh2 buku kat kmpung neyh.. I'm here nak happy2 en, kate nak chillax.. so study ape nye.. LOL backup xmaw2..


actually aq bercita2 besar nak update blog nieh bnyak2 tyme kat sni tapi mcm xde mase plak :P ahaks before balek arytuh punye laa cte kat nurul janji dgn die nak update pasal umk.. taraaakkk~ xP LOL aq pun xtawu nak ckap.. bukan nye xde mase pun.. MALAS tuh menguasai diri.. plus aq mcm lebih attracted kepada men'download' n me'watching' semua episode runningman yg aq banyak terlepas (sob3s) bersama arief terchenta..(perosak bahasa btol) so balek neyh jawapan yg same je laa agaknye aq bagi kat nurul.. "ore pun xtahu la nurul, xdop maso nok update" hehehe 


okey laa.. here, aq nak mintak maaf dari hujung rambut smpai laa hujung kaki if ade salah silap aq buat kat korang.. 0-0 yee... doakan laa aq dapat jawab final sem 1 nie dengan tenang nye, gembiranye, bahagianye, mudahnye, kacang nye dan sebagai nye lagi lah..amin3!! :D paleng2 penting pleaseee laa weyhh tolong gler heckkk doakan aq xmalas2, xgedik2 xnak study dan sentiase bersemangat nak belajar.. amiiiiiiinnnnn!!! HAHA thank you korang! korang gempak ah :D 


xdapat update pasal nurul, letak gambar satu jadi laa :P ahaks
riiindduuu semeekk nieh banyak3..~ okay laa bubye korang!! take care n be g0od :) have faith n jgn cepat give up okay in anything :) 


❤ Self motivation is the key to success. Be your own cheerleader! ❤

No comments:

Post a Comment