Friday, 16 November 2012

bye2 HOME for NOW^^~

 bismillahirrahmanirrahim~ 
assalamualaikum kamu2 semue :)
ape cer?? to umk student, mesti korang ade yg dah smpai umk kan..wh0oaaa serious aq xjeles ngan korang kowt LOL sbb aq sngat2 xnak balek..wuwuwuwuwuu~~ T^T today adalah last day aq kat rumah...rase mcm sekejap sngat cuti...study ape pun x ==" ape kehe nye nieh...huak3 paleng aq regret aq xde update blog sngat pun..aq sokmo kat twitter je lately..ekeke~ dah laa nanti smpai2 je umk means that aq xkan on9 dgn sngat lame nye..kalau dpat on9 pun just kejap gler n xterusik pon blog aq neyh..n aq rase mane pernah aq sempat update blog dkat umk..ahhaa!!plus kitorng smpai2 je isnin tuh dah test bioD,amekauuu!! mmg aq nak on9 laa kan tyme2 test week ==" aammeeemmaannggg x ah! hak3


ok laa firstly actually aq nak mengaku...aq xtawu sbnarnye nak tulis ape now ==" xde idea n rase mcm semue bnde yg aq nak cte agak x releven untuk di coretkan pada ketika ini..aceewaahh~ adek suruh tulis pasal die..aq rase mcm malas sbb it will be a long entry..nak cte pasal umk,pasal roomates,it also gonna be t0o long :P ahaks sbb bnyak gler bnde best pasal dorng for me..later lah..aq cuak heck nak test weyhh..asal aq cakap serabai sngat neyh..kejap test kejap nie kejap tuh..hahaha!! soorryyy~~ errr aq pon blank..xteratur da ayat...mintak maaf ye bagi korang yg susah nak faham ayat aq..frankly said aq unik org nye..*poyoglernakmampos haha

so last day at HOME :") even aq sngat mnyesal bnyak bnde xbwat...xsempat maen game bnyak2,xsempat tngok tv bnyak2,xsempat keluar dgn member,xsempat pergi bnyak tmpat..xsempat makan smue bnde yg aq nak makan..LOL paleng sdey xsempat balek kg jenguk mkngah+husna+tok+makcik T^T padahal aq ade janji akan balek even sekejap cuti kali nie... aq till now x call tok ag..sbb aq takut..aq jahat laa da bwat tok sdey..ayah ckap tok cari aq tyme kenduri kawen cousin aq,tnye mane aq..tok dtg selangor kowt from kedah,die gagahkan jgak die even xlarat..well thats my tok! :) xpernah xdtg cucu die kawen...oyeahhh tok!! haha *glerkeapeaqnieh..n sbb aq rase aq jahat is aq agak sengaja xdtg sbb malas...sorryy adin :( aq mintak maaf sngat xmai kenduri hg...tpi aq da mai kan tyme kak2 hg doublewedding?? teheeee~~ aq serious xde m0od tyme tuh sbb serabut dgn bnyak nye assignment itu ini so aq decide xnak g..sooorrrrrrrrrryyyyyyyyyyyy glerrr Adin's family T^T kite xcengajeee(KOWT)~~

yg lawak nye ayah bwat reason kat aq xley blah dowh...bile tok tnye awat syamam x mai...ade ke ayah cakap syamam ade project..tok tnye project ape?ayah cakap PROJECT TIDOQ!! uarggh! sengal sungguh..fine fine..hahaha tambah lawak bile ayah kate tok cakap "ehmm!!aq taw dah cucu aq sorng tu".. *gelakguling2* jadinye disini saye secare official nye ingin menyetatekan bahawa project tido sy telah berjaya dilaksanakan dgn jayanye...muehehehe ntahpape~ malam neyh nak call tok ah..insyaAllah kalau sempat..

so thats it I guess...nak update panjang ckit tapi mcm xsempat...now da pkul 7:26..jap g pkul 9 nak tolak balek dah..yeaaayy!! ayah hantarkan dgn abg awang..muehehehe *bahagia xpayah naek bus >.< boley bwak makanan bnyak2 sikit...ape2 pun for me this 2weeks holiday sngat awesome even mcm terase xcukup..kah3..thanks to adek,kiki sbb date dgn aq...thanks dkat umi n ayah tolong repair lappy n hard disk aq,beli yee mee bnyak2,belanje makan luar n bnyak ag...ouhh!! btw hard disk aq rosak abes :( apek tuh kate xley bukak lngsung..warranty plak hilang receipt T^T wuwuwuwu sdey aq..tapi tapi tapi hahaha..ade tapi tuh..tapi abg taufiq amik hard disk aq bawak balek kowt..die ckap nak try jugak tolong baiki :) so kind of him~ thanks abg topeekkk..hehehehe I really do appreciate it,sincerely :)



last but not least,take care korang!! doakan aq dapat jawab test dgn mudah..nak 3.5 above!! amin3!! pas aq abes test neyh xlame pastuh da study week..about 2months lbey laa aq xbalek..sobs3 doakan aq strong enough nak endure semue neyh,nak fight homesick n stressful of exam...n the most important thing is please,luangkan mase kejap je,xsmpai a minute pun doakan rakyat2 di Gaza,palestine...doakan dorng kuat nak tempuh semua yg berlaku...I feel suck sbb xmampu bwat ape2 for them..seriously...kdg2 lupe nak doakan mereka...ya Allah jahat sungguh hamba mu seorang ini..terima kasih ya Allah atas segala nikmat dan kesedaran ini :) alhamdulillah syukur...

ya Allah the almighty, give us strength to live in this world full of challenges..as we can't feel the pain of our muslim relatives out there, we could only pray to You..save them from cruelty of israel and their pact..save gaza, palestine and other muslims from their soldiers..save the children there as they are the members of your Jannah..ya Allah the strongest, help islam and let us win against our enemies..ya Allah, i'm weak.... let me remember you always..ya Allah the most beautiful.. in all reality you're listening...amin ya rabbal alamin :)

okies~ papaaaiii...ingat! have faith in him,then everything gonna be well :)
fighting!!^^~ oyeahhh


p/s : UMK here I come :) wait for me~ ahaks *lastmomentdgnspect* wuwuwu~ xsuke spect baru!! >.< xsabar nak balek UMK,nurul which is also 'my wife' (start jd bini aq bile semua dalam claz aq kate kitorng pasangan paleng 'cheeezy' sbb aq suke bwat aksi ngokngek dgn die dalam claz..HAHA)..oh well she said *lari tajuk*  die buat choc cake dgn puding karamel untuk aq~ wieh0o!!~ ahaks,baby I come..*gediknakmampos~ ok laa mngarut abes dah nieh..salam alaik^^~ adios amig0os!




❤ Self motivation is the key to success. Be your own cheerleader! ❤

No comments:

Post a Comment