Friday, 24 August 2012

alahaiii plusliner~~


hey assalamualaikum :)
ape habaq?sihat dak?selamat ary raye btw! :D heee~ maaf zahir n batin yee?

haaa!~ aq naknaknak sngat ckap nieh..urgghh urrgghh!! plusliner pleaseee laa improve...serious kene improve..setiap kali aq naek plusliner je ade je masalah yg susah btol aq nak tolerate..semalam,mcm biase laa aq mesti terpilih kan kene naek bus balek putrajaya from kampung..asal balek naek public transport je ayah point kat aq..fine ==" but aq suke je..muehehe n diz tyme partner aq jiah! :) ceehh~ dah laa jam teruk sepanjang jalan..mule2 naek mcm puji laa jugak sbb better sikit from yg lepas2 aq naek..seat die da tukar..siap boley tolak kiri kanan adjust..good! :) tapi tapi tapi!!!~ huiii huiii rase mcm xperlu laa letak 'shower' dalam tuh..hoho aircond die bocor je sepanjang jalan babe!!kalau menitik2 xpe,nie mcm hujan btol!dah laa kat line aq je mcm tuh..kesian ade makcik tuh basah dgn baby2 die sekali..melalak laa budak tuh sbb sejuk kan..aq nieh da half basah..jiah keje gelak je sepanjang jalan..adoyyyaaiii xpasal2 je mandi dalam tuh ==" da laa sejuk gler plak tuh..dah tuu terpakse laa share satu seat dgn jiah..sempit heck,plus jaoh n lame,ltey,penat,saket hati smue ade tyme tuh...astagfirullah maybe xsengaja kowt syamam?accident can happen anywhere unexpectedly kan? :)..a'ah btol but at least sebelum tuh service laa dlu,check dlu ke..ape laa payah sngat ke?huurrmm~ xpe laa..experience :) but please2 laa plusliner,jgn laa buat aq terkilan je setiap kali naek..T_T sobs3


walau mcm mane pun, its a really fun journey..jiah sngat kelakar..ke'cuak'kan die seriously make my day..hahaha comel btol..gelabah je 24jam..syamam sempat ke??syamam mcm mane nieh??syamam lambat dah nieh,bus tu nak pergi dah!! ==" adek ku nazihah sorng nieh..chillax je laa..addooii..but bagus jugak sbb aq xlaa leka sngat..dalam bus kit0rang laa paleng bising,gelak je..haha sbb mcm2 scene ade dalam bus tuh..lawak kowt!~ jiah plak xabes2 dok cubit2 aq laa tolak pipi aq laa..saket kowt! garang btol..huuu~ tsskk tssskk T_T ok laa..ckup laa tu dlu..papaaiii~! thanks for reading :))

22 August 2012
baru perasan xtekan pulish button..*sigh



❤ Self motivation is the key to success. Be your own cheerleader! ❤

4 comments: