Tuesday, 3 July 2012

dop ley tido =="

yuh0o!!~
assalamualaikum semua...^^~
for sure laa kan smue org daa tido pon now...arrgghhh!!~ nape laa aku sorng je xley tido sngat nieh..:') siyes xmngantok....huurrmmm~ lame kowt bergolek2 atas katil ummi tadi...then daa xtahan sngat BOSAN because of XLEY TIDO then bukak laa laptop..

ehhe...~ mcm biase laa...layan 9GAG..ohh0~


yezzaa~ setelah menggangu ramai gler org then 9GAG jugak laa teman setia aku h0ooo~ macam satu fenomena kowt 9GAG nieh kan skunk..aku daa layan lame aa jugak tapi mase tuh xlaa mcm now...now dah mcm fenomena plak sbb aku g mane2 je sume tengah melayan 9GAG..tyme kat palam dlu even dalam lecture hall n also every time ade gap between classes mereka2 dok syok layan 9GAG..==" well congrates to 9GAG team sbb daa berjaya attract ramai org n get a very well respond..xD keep it up guys!~ 

 

memes face die pon boleh tahan aa lawak enn...haha sometimes aku rase mcm buruk gler nak mampos pon ade..:P housemate merangkap groupmate aq que pon ckap buruk heck..keh3~

seriously lawak2 die mmg xbley blah n boleh kate mostly agak "habat" laa kan...for those yg xtawu ape tuh habat,habat is kind of "lucah" or "xsenonoh" aahh..hahah~ ain laa nieh ajar that word :P but then x laa smue habat kat situ...ade yg pasal bnde real that happen in our life n sumtimes ade gak post die yg bwat aku touching...bnyak kowt..haha contohnye?? cam nie >>


HAHA 1st aku tengok nieh aku gelak gler2 ah sbb cat n dog mane bley get along together kan...nie tbe2 plak peluk2..then bile bace ayat die tbe2 cam ade sumthing bwat aku rase mcm 0ouuchh this is cute..:') cam smart ah gambar nieh..siyes dowh..

while,sumthing yg berlaku in real life?? contoh cam nie >>


haha btol kan??mesti korang smue pernah alami bnde nieh kan...rase mcm awkward jerp...then ade gak post yg give us new information n some facts yg kdg2 kite xpernah tawu...contoh?? mcm nie haaa~ take a look >>


honestly aku cakap ade gak antara kat atas nie fact yg aku mcm "wh0ooaa yeke??yeke??ouhh baru tawu~~" haha korang??same gak en??ke daa tawu?? aiseyy~ XD n then ade jugak yg post drawing kat 9GAG nieh...siyes lawa dowh n bwat aku mcm teruja gler sbb rase mcm w0ow cam ne die bwat nie..lawa gler..teliti plak tuh...contoh?? cam nie haa >>


ekekeke~ 0ooppsss3!!CUKUP laa tuh kan aku mempromote 9GAG nieh...ntah pape je kan..bnyak ag post2 die yg best...point sbnar aku disini ialah 9GAG bukan laa satu website yg just display bnde2 yg habat..(actually even habat but its more to fun n somehow btol je ape die nak smpaikan even cam habat..amende aku cakap nieh..:P) besides smue nieh ade bnyak3 gler post yg best n lawak nak mati kat 9GAG...haha pas tengok 9GAG sure tension hilang..xcaye??try ah g tengok sekali...mesti everyday rase nak tengok jerp..ehhe~

ok ah just nak cakap pasal xley tido n layan 9GAG je pon..take care korang^^~


❤ Self motivation is the key to success. Be your own cheerleader! ❤

No comments:

Post a Comment