Tuesday, 3 July 2012

BLOG itu apekah?

Blogger? Blogging? Blogwalking?
well those words maybe dah x "alien" bagi smue org pada masa kini...
same laa jugak aq pon...mule2 blogwalking je..tngok blog org..waahh! terasa cam nak ade blog kan...mcm best je ade blog nieh kan...well selaen meng'expressi' kan opinion sendiri berkenaan sumthing or mnyatakan pendapat tentang dunia masa kini plus menceritakan pengalaman hidup kite also boley edit mcm2...letak mcm2 widget,effect ape smue..so mcm best ah..hakhakhak *aq sorng je faham kowt ape aq ckap*

yeah n then aq ke level seterusnye which is try buat satu blog..kire cam testing ah..aq pun create a blog..a private one.."pom pang krek dush krek' aq maen ape smue dalam blog tuh waahh boley laa..xde ah lawa cam blog org tapi ckup buat aq happy+bngge sbb edit sendiri en :P hak3..maka jadi lah aq seorang blogger...actually nape aq start ber'blogging' nieh is sbb ade laa sumone tuh..die ajak aq buat..tyme tuh aq baru pas spm..kire 2tahun lepas ah..2010..aq pun create..lame pastu aq baru start blogwalking nieh..kire nye dah 2years lebey gak laa aq diam2 post mcm2 kat blog tuh..share dgn org tertentu je..sumpah dowh mase aq f1 smpai f5 aq selalu terfikir cam ne ah dorng create blog...aq siap fikir kene bayar kowt..kene beli laa kowt ==" hahaha then kawan aq ckap..xyah,kau sign up je..free meyh...*malu je kan*

and now aq da ade 2nd blog...yg aq unprivate and insyaAllah nak kongsi2 dgn sahabat2 kat luar sane..thanks sape2 yg follow aq tuh...even mcm xmenarik je kan n simple gler...saje je bwat...nak share ape yg aq rase n ape yg aq suke nak story kat korang...ouh before that nak mintak maaf..if menggunakan "aq" disini nampak kasar...aq rase penggunaan "aq" tuh lbey selesa bagi aq :) n sorry if ayat mcm serabai je en..aq try improve okeyh from tyme to tyme :) again thanks for reading this..assalamualaikum^^~



❤ Self motivation is the key to success. Be your own cheerleader! ❤

No comments:

Post a Comment