Wednesday, 4 July 2012

Bad Eyes =="

hey..assalamualaikum!!^^~ 
wahh da pkul 2 steengg w0o now..korang smue mesti da tido pon kan? haha aq??aq xmngantuk ag..kejap ag kowt aq tido...kejap ag tuh pkul bape ntah...aq mcm xnak tido je malam neyh..ahaks~ ok2 actually aq bwat post nieh sbb aq nak share sumthing yg agak interesting gak ah nak di share kan..*ayat ntah pape* haha soorryy laa tngah2 malam nieh ayat xberape nak chantek...proceed to bnde yg aq nak share sngat tuh...tadi tyme aq fb-walking..haha w0ow new phrase!ade plak kan fb-walking...:P ok sambung balek,aq pun like abes ah smue yg mane aq boleh like n suke nak like..then aq terjumpe satu post nieh...cam smart gak ah....nak tawu ke?nak nak?haha cbe tngok picture kat bawah nieh..


haha maybe laa korang dah pernah jumpe or mungkin jugak korang also the one yg like post tu same mcm aq...ehek3 xkire aq nak share jugak...sbb aq sngat2 laa impress dgn bnde nieh...heybat kan??mmg superb gler ah bg aq..hoho aq excited gler tadi smpai ajak adik aq tngok skali..ekekee~ die pon terlopong ah mulut...mcm impress ah ngan bnde nieh..iskk3 bad eyes btol..tu je actually nak share..xde ape sngat pon..just nak menceritakan ke"excite''kan aq apabila melihat bnde nieh..haha biase ah,jakun ckit kan...keh3

okey dokey..adios amigos~




❤ Self motivation is the key to success. Be your own cheerleader! ❤

No comments:

Post a Comment